torsdag 12. april 2007

Alpha i Momonokidai!

I dag startet Alpha her hos oss i Momonokidai! Vi sa på bønnemøtet i går kveld at vi kom til å bli mellom 11 og 14 personer til Alpha-lunsj, og folk ble gledelig overrasket. Så ble vi 16, medregnet ei jente som kom tidlig hjem fra barnehagen!! Kjerstis to "språklærere" var her, og noen andre som har barn i Peach Kids eller på annen måte har hatt kontakt med Kessel-familien. Men tre damer var fremmede for oss.

Vi hadde planer om å invitere nyinnflyttere i husene som har sprettet opp ved siden av oss etter nyttår. Det er forresten flotte hus, med noen hittil ukjente innretninger for oss! Der skal være digital vekt lagt inn i gulvet på toalettet, og vekten kan registreres automatisk for hvert enkelt familiemedlem og lagres på data. Toalettet tar også automatisk urinprøve av alle besøkende!


Vi hadde regnet med at husene ville bli bebodd før skolestart, da dette også er tidspunktet for å flytte på folk innen et firma. Men de 18-20 husene står der, delvis med lemmer for vinduene, og uten noe liv. Et par nabodamer begynte å synes synd på Kjersti som ville få bomtur med invitasjonene til Alpha-lunsj, så de ba med seg noen andre i stedet! Utenom oss seks fra menigheten kom det altså ni damer her fra Momonokidai. Det var god stemning, og alle meldte seg på kurset, som blir annenhver torsdag framover til jul!!!!


Det er ei dame i menigheten som underviser; fru Chiba, som vi vil presentere nærmere en annen dag.

Nå drar vi snart på tur, for menigheten skal til Hiruzen, 4 timers kjøring nordvestover, fra søndag til tirsdag. Vi blir 16 i alderen 34 til 93 år. Vi skal se Japanhavet og bade i flere varme kilder.

Ingen kommentarer: