onsdag 14. mars 2007

Ferskentrærne blomstrer på Ferskentrehøyden

For tida ser det slik ut på den faste turløypa vår oppover mot fjellet. Det ser ekstra flott ut når trærne står i full blomst før bladene har sprunget ut!



"Peach Kids" har fått navn etter Ferskentrehøyden (Momonokidai) hvor vi bor. De er 13 jenter og en gutt i tre engelsk- og bibelgrupper hjemme hos oss. Seks av jentene blir ferdige med barneskolen i neste uke, og slutter i "Peach Kids". I april blir det igjen ei gruppe med fem jenter, to som begynner i 6. klasse, og tre som begynner i 5..


Skoleelevene begynner ikke med engelsk før på ungdomsskolen, og da får de lite anledning til å øve på å prate. Noen i "Peach Kids" har lært seg bra engelsk uttale! De har holdt på noen år, og har også fått en imponerende bibelkunnskap! Målet har hele tiden vært å føre disse barna videre i aktiviteter i den nye kirka, som har vært planlagt i mange år. Vi snakker jo ofte om at vi håper at arbeidet vårt vil bære frukt, og i dette tilfelle blir det vel snakk om fersken!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei!
Flott å lese bloggen. Da kan vi følge med i arbeidet deres.
Vi gleder oss til dere kommer hjem igjen. Håper vi da kan få en konsert av Per Ragnar med håndbjella kanskje akkopangnert av sin fru på cello!!!
hilsen Karin w.d.

Karianne og Lars sa...

Hei på dere!

Moro å se og lese hvordan dere har det og hva som rører seg i Hannan.
Lykke til videre den siste tiden før dere vender nesa mot sørlandssommeren igjen :o)