torsdag 8. mars 2007

Nankai menighet

Hver onsdag kveld er det bønnemøte i kirka, og da er vi åtte som kommer fast. Hr. Zennami på 93 er der, så sant han ikke er forkjølet eller for sliten. Rumiko (29) i sort genser på bildet under, er i Spania og i England på bibelskole denne våren, og tar også en tur til Norge rundt påske.
Til gudstjeneste pleier vi være rundt 20-25 i alderen 6-93 år. Noen ganger kommer menigheten fra Izumisano til vår gudstjeneste, og da er vi ti flere.

Vår trofaste "kirketjener" på 78, hr. Kimura, er alltid først til alle samlinger, skrur på parafinovnene og setter over tevann. Etter gudstjenestene støvsuger han, og så kommer andre og tar vanlig rengjøring etter tur.
Kirken vår ser ganske pen ut fra utsida, men ligger på et nokså uframkommelig sted. Den ville trenge store reparasjoner hvis den skulle brukes videre.

I denne menigheten er de gamle spreke; som fru Omori (74) som har vært med i de 40 årene mengheten har eksistert. Hun har holdt ut med mange misjonærer, men det er tydelig at det er stas å kjenne alle disse rare nordmennene!

Når vi har fellesmåltid, som til jul, er her mye god mat!!

Misjonærer kan brukes til så mangt; vi tjener med det vi kan - og ikke kan! Men nå kan altså soknepresten i Mandal spille 'handbells'!

" 251-gruppa" (78+80+93 år) eller "de tre vise menn" sang for oss julaften!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei, dere! Så flott at dere er blitt bloggere. Jeg følger med fra sidelinjen.
Gud velsigne dere i avrundingen!

Anonym sa...

Hei!
Flott å lese, men også flott å se hvordan dere har det. Her er våren kommet. Krokus og snøklokker begynner å blomstre. Innsamlingen her hjemme går sin gang og det siger stadig inn penger. Siste oppdatering jeg har fått fra Stavanger sier at vi nå er oppe i 135.000,- fordelt på 70 givere. Dette er flott. Vi håper på litt til før vi gir oss.